Installatiebedrijf Rotterdam Ridderkerk

Wij helpen u met de aanleg van gas-, water-, kleine C.V. installaties en rioleringswerken

Heeft u de hulp van een professioneel installatiebedrijf nodig in Ridderkerk of Rotterdam? In dat geval bent u welkom de hulp van Loodgietersbedrijf AJ de Geus in te schakelen. Als een bekend onderhoudsbedrijf zijn wij opgericht in 1955 en met ongeveer 17 medewerkers in dienst zijn wij in staat om op een professionele, kwalitatieve manier te helpen met het aanleggen en onderhouden van gas-, water- en kleine C.V. installaties.

Installatiebedrijf Rotterdam Ridderkerk

Installatiebedrijf Rotterdam Ridderkerk

Als installatiebedrijf staan wij klaar u te helpen met werkzaamheden in Rotterdam of Ridderkerk

Loodgietersbedrijf AJ de Geus (Installatiebedrijf nabij Rotterdam en Ridderkerk) is een loodgietersbedrijf dat een breed aantal diensten levert. Wij zijn lid van UNETO-VNI, de branche organisatie. Met de hulp van onze vakbekwame medewerkers zijn wij in staat om snel, professioneel en flexibel in te spelen op vragen van onze opdrachtgevers en hun klanten. Ons team wordt middels een opleidingsprogramma op de hoogte gesteld van de veranderingen en wensen van de markt. Heeft u de hulp van een installatiebedrijf nodig in Ridderkerk of Rotterdam aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wij staan voor u klaar

Het is altijd mogelijk om de hulp van Loodgietersbedrijf AJ de Geus in te schakelen. Wij staan klaar om u te helpen om op een professionele manier te zorgen voor de best mogelijke oplossing voor uw probleem. Wij werken altijd snel en betrouwbaar. Wacht niet en neem contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier.